Presentació Jordi Nieto

21/10/2022 · [Générales]

Aquesta setmana és el torn de Jordi Nieto, nova incorporació aquest any al nostre equip docent. Us presentem al nou professor de Llengua Catalana de Collège. Benvingut Jordi!

Jordi Nieto (Barcelona, 1994) és graduat per la Universitat de Barcelona en Història i titulat en Relacions Públiques, Comunicació, Màrqueting i Publicitat pel Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya. A més, compta amb un màster en Pedagogia i formació del professorat, cursat a la Universitat Rovira i Virgili.

Jordi parla català, castellà i anglès i té nocions de francès i italià. En l’àmbit professional, en els últims quatre anys, ha estat vinculat a diferents mitjans de comunicació, en concret, exercint la labor de periodista. En l’actualitat, és professor de Llengua Catalana a Collège i és un dels responsables del Club de premsa de l’escola.

Entre les seves aficions, destaquen la practica d’esport gairebé diàriament, a més de la gastronomia, el turisme i la literatura. La seva novel·la favorita és ‘La Catedral de la Mar’, d’Ildefons Falcones.