Lliga de Debat preuniversitària

04/02/2022 · [Secondaire]

Cinc alumnes de l’escola han estat a la Universitat de Barcelona participant en la Lliga de Debat preuniversitària organitzada per la Xarxa Vives en la seva edició de 2022. Es tracta d’una competició d’oratòria on es debaten temes d’actualitat mitjançant l’ús de la paraula a fi de crear un espai de formació on s’utilitza el català com a llengua vehicular.
Els nostres alumnes de 1r de Batxibac i IB, Marta Elies, Carlota Garuz, Maria Martínez, Edgar Roca i Martina Picón han hagut d’aprofundir en la temàtica d’enguany per ser capaços d’argumentar-hi tant a favor com en contra.
Cal posar límits a la ciència?

Agnès Lara, Enzo Gallego i Inés Suárez, alumnes de 2n Batxibac i IB que van participar en l’edició anterior a la pandèmia els han fet de mentors des de les seves aptituds i experiència personal amb el recolzament del seu professor de català, Jacob Montfort, que expressa la seva admiració pel nivell pedagògic i humà que aquests han mostrat i la seva satisfacció per les capacitats intel·lectuals i comunicatives amb què estan representant la nostra escola els cinc participants.