Projecte tres R a CE2

02/12/2022 · [Primaire]

Aquest any des del projecte d’escola verda, el tema principal és la reutilització dels materials. Els alumnes de CE2 hem realitzat un projecte creatiu a partir de materials reciclats.

Els jocs que han creat tenen tots una finalitat educativa i d’aprenentatge i a part de fomentar la reutilització, compartiran els seus projectes amb els alumnes més petits de l’escola. D’aquesta manera fomentem també el companyerisme.

Pròximament presentarem tots els nostres jocs als més menuts. Esperem que els hi encantin i puguin aprendre moltes coses.

Este año desde el proyecto de la ECO-ECOLE, el tema tratado es la reutilización de los materiales. Los alumnos de CE2 hemos realizado un  proyecto creativo a partir de materiales reciclados. 

Los juegos que han creado tienen una finalidad educativa y de aprendizaje, a parte de fomentar la reutilización, vamos a compartir estos proyectos con los más pequeños del colegio. De esta forma fomentamos también el compañerismo.

Muy pronto vamos a presentar todos nuestros juegos a los niños de maternal. Esperamos que les guste mucho y puedan aprender muchas cosas.